Testing

Inzicht krijgen in de kwaliteit van uw product Vroegtijdig problemen vinden (eerder gevonden probleem zijn goedkoper om op te lossen) Risico’s verkleinen zoals imago schade, schadeclaims, productiviteitsverlies, etc.

Functioneel

Om goed functioneel te testen is het belangrijk om te werken met testers die kennis hebben van het volledige systeem en snappen wat er achter de schermen gebeurd. BerryGrove maakt geen onderscheid tussen een functionele en technische tester, het is volgens ons nodig dat een tester zowel analytisch als technisch zijn vak verstaat.

Performance

Het belang van performance testing wordt vaak onderschat. Door in een vroeg stadium heldere en concrete performance eisen te stellen en door tijdig deze te testen kan veel geld worden bespaard. Het oplossen van performance problemen in een late ontwikkelingsfase brengt vaak hoge kosten met zich mee en gaat vaak gepaard met het compleet herschrijven van de code.

Security

BerryGrove is van mening dat een goede tester ook verstand heeft van security. Door op deze manier te werken kunnen security issue’s vroegtijdig worden opgelost. Afhankelijk van uw wensen kan worden vastgesteld in hoeverre security van belang is voor uw product.

Development

Onze websites stellen wij op volgens de W3C webstandaards en de webrichtlijnen. Dit biedt u als klant vele voordelen: wij zorgen voor een toegankelijke website, zoals brede webbrowser support en hoge vindbaarheid op zoekmachines. Een volledige uitleg van de voordelen van de webrichtlijnen vind u op: http://www.webrichtlijnen.nl/waarom/

CONTACT

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht